Supercaps energiepillen Moeheid verdrijf je met de de Supercaps Extreme energiepillen. Ze worden veel gebruikt in het uitgaansleven en dance-sfeer als partypil, het heeft ongeveer dezelfde uitwerking als xtc maar dan in een mildere vorm en niet met de heftige pieken. Wel ervaar je het emphatische gevoel dat je meer verbonden maakt met andere mensen. Je krijgt aangename tintelingen en rillingen over je huid, je hoofd en de rest van je lichaam. Supercaps Extreme zorgt voor meer energie, stimuleert de hersenen en het zenuwstelsel waardoor je waarnemingen zoals voelen, zien en ruiken worden versterkt. Supercaps Extreme is legaal en helemaal Ephedra vrij en daarom de beste party/energiepil die er op dit moment te verkrijgen is.

Vermoeidheid bestrijden met Supercaps
Meer info & bestelmogelijkheden

1. Sport

Ook sporters gebruiken Supercaps Extreme tijdens de training.Extra energie zal het gevoel van vermoeidheid wegnemen en aanzetten tot hogere lichamelijke prestaties, het is niet illegaal maar op sommige officiële wedstrijden kan er op getest worden.

2. Afvallen

Supercaps Extreme is ook zeer goed geschikt als middel om snel overtollige kilo's kwijt te geraken, doordat het de eetlust vermindert en de vetverbranding stimuleert zal je zonder je lusteloos en slap te voelen snel veel kilo's kwijt geraken.

3. Vermoeidheid bij Sex

Velen gebruiken Supercaps Extreme om het emphatische en in combinatie met de extra energie zal sex veel intensiever beleefd worden. Een heel snel herstel en een extra flinke dosis energie maakt het mogelijk om meerdere malen per dag van elkaar te genieten.

4. Hoe lang mag ik Supercaps innemen?

Als je Supercaps Extreme neemt om extra vet te verbranden zal je ook meer afvalstoffen produceren die je lichaam natuurlijk ook moet kunnen afvoeren. Neem Supercaps Extreme dus niet langer dan 5 weken achter elkaar in. Stop daarna 2 weken met het gebruik van Supercaps Extreme en laat je lichaam alle afvalstoffen afvoeren.

5. Bijwerkingen

In zeldzame gevallen kan je last krijgen van nervositeit, rillerigheid of slapeloosheid.

6. Wanneer niet gebruiken?

 • zwangerschap en/of borstvoeding
 • hoge bloeddruk
 • hart- en vaatziekten
 • aandoeningen aan de schildklier of urinewegen
 • diabetes
 • vergrote prostaat
 • gebruik van M.A.O.-onderdrukkers of het gebruik van medicijnen

Verminder of stop het gebruik bij negatieve effecten zoals rillingen, nervositeit of slapeloosheid.

7. Gebruik

Neem 1 capsule in met voldoende water. In combinatie mat guarana of caffeïne wordt de werking van Supercaps Extreme nog eens versterkt.

8. Gebruik als partypil

Neem voor je uitgaat 1 capsule Supercaps Extreme. Gedurende de ganse avond zal je, dankzij de energiepillen, extra fit zijn en minder snel moe worden. Je krijgt aangename tintelingen en rillingen over je huid, je hoofd en de rest van je lichaam.

9. Gebruiken om af te slanken

Neem 's morgens 1 capsule Supercaps Extreme.Hierdoor verliest u het hongergevoel en heeft u minder verlangen naar snacks of tussendoortjes. De Super Caps Extreme zorgen ervoor dat uw stofwisseling sneller verloopt en daardoor zullen calorieën in een verhoogd tempo worden afgebroken.

10. Gebruik bij het sporten

Neem 30 minuten voor het begin van de training 1 capsule Supercaps Extreme. Je zal tijdens het trainen bruisen van de energie, waar anderen het laten afweten door vermoeidheid kan jij onvermoeid nog een tijd doortrainen. Hierdoor zullen je spieren zich extra ontwikkelen en zal je conditie behoorlijk omhoog gaan.

11. Gebruik tijdens sex

De energiepillen kan je ook samen met je partner innemen aan het begin van de intieme avond. Door het emphatische gevoel in combinatie met de extra energie beleef je de sex veel intensiever.

12. Ingrediënten per capsule

 • groene thee (bevat 400 mg cafeïne)
 • cacao (bevat 8% theobromine)
 • cayenne
 • l-fenylalanine
 • jabrorandus
 • NADH 1 Capsule = 0,95 gram