1. Waarom zou je mannelijke hormonen slikken?

Testosteron verhogen met TestoGenWanneer je ouder wordt dan daalt het niveau van het mannelijk hormoon testosteron. Je voelt dat je niet meer op uw best bent. Je hebt stijve benen, het opstaan gaat moeilijker, je beweegt minder goed, uw geest is ook niet meer zo scherp, enz...

Het product TestoGen zal uw mannelijk hormoon testosteron verhogen. Je zal je weer beter en fitter voelen.

 • Uw kracht en uithoudingsvermogen zal verhogen
 • U zal mentaal weer helderder en scherper kunnen denken
 • Uw vermoeidheid zal verminderen
 • Uw libido zal verhogen
 • Je zal minder vet aanmaken

Meer info of bestellen TestoGen

2. Wat doet TestoGen?

TSterke man met veel mannelijk hormoon testosteronestoGen verhoogt de aanmaak van testosteron op een natuurlijke manier. Testosteron is de stof die van jou een man maakt. Het is het mannelijk hormoon waardoor je er mannelijk uitziet. Vermijd dat je uw oud zal voelen terwijl je nog helemaal niet oud bent.

Met TestoGen zal je een boost aan testosteron krijgen. U zal weer fitter zijn en het werk weer aankunnen. U zal beter kunnen sporten en er ook meer zin in hebben. Uw concentratie gaat de hoogte in. Uw focus zal heel scherp zijn, weg met het verstrooid gevoel waardoor je fouten maakt.

Misschien heb je ondertussen een zwak libido. Heb je geen zin meer en ben je elke dag moe. Je gebruikt de slaapkamer enkel nog maar om te slapen. En niet meer om leuke dingen te doen met uw partner. Met TestoGen zal je weer een jongere man zijn in de slaapkamer die terug een topprestatie kan leveren. Je zal weer vuur spuwen in de slaapkamer.

Je kent het wel, dat buikje dat met de leeftijd in volume toeneemt. En ook op andere plaatsen van uw lichaam komt het vet er gemakkelijker aan. Door de verhoging van het testosteron in uw lichaam zal het lichaamsvet gereduceerd worden. Uw geest en lichaam worden scherper en je zal er gespierder uitzien.

Ben je sportief? Ga je naar de fitness? Dan zal je door het gebruik van TestoGen meer energie hebben en langer kunnen trainen.Deze testosteronbooster zorgt ook voor je hart door het cholesterol te verlagen. Thuiszitten is niks voor jou, je wil actief zijn en dat zal een positieve werking hebben op uw lichaam. Je ziet er terug goed uit. Je straalt weer!

3. Is het wel veilig?

Ja, daar is geen twijfel aan. De ingrediënten die in TestoGen aanwezig zijn die hebben meerdere grondige testen ondergaan en zijn van natuurlijke oorsprong. 

In TestoGen zijn zomaar eventjes 11 natuurlijke ingrediënten verwerkt die tesamen werken om u terug meer uithoudingsvermogen en kracht te geven. Door deze combinatie zal u ook een scherpere geest hebben en het leven weer aankunnen. Problemen los je snel op. Alles op een veilige manier. 

4. Hoe gebruik je het?

De capsules van TestoGen neemt u dagelijks in tijdens het eten. Maximum 4 capsules per dag. U zal de ochtend weer energiek en fit starten bij correct gebruik van TestoGen.

5. Niet-goed-geld-terug-garantie

Niet-goed-geld-terug-garantieTestoGen kopen om uw mannelijke hormonen een boost te geven is geheel zonder risico. De kans is heel klein, maar indien dit product toch niet zou voldoen aan uw wensen dan zal je uw geld terugbetaalt krijgen. En dat zonder veel gedoe. Deze klantvriendelijke service zal je niet snel terugvinden bij andere aanbieders van testosteronboosters. 

6. Moe, depressief en saai leven?

U klautert 's morgens al krakend uit het bed. Weer een dag waar je door moet. Gaan werken, opnieuw en opnieuw. Je voelt elke dag die sleur. Je vind dat je een saai leven hebt. Je wordt er depressief van. Je weet niet hoe je uw leven een andere wending moet geven. Je vindt de oplossing niet.

6.1. Te weinig testosteron

Wist je dat bovenstaande opsommingen de oorzaak kunnen zijn van het feit dat je een te kort aan testosteron hebt? Testosteron maakt van jou een man. Een man met een sterk en gespierd lichaam die fris en helder door het leven gaat. Een zelfzekere viriele man die problemen direct bij de hoorns neemt. Zo wil jij toch ook zijn?

 • TestoGen kan terug een echte zelfzekere man van je maken. Iemand die al lachend door het leven gaat met een toplichaam.
 • Op een veilige en natuurlijke manier zal uw testosteron een boost krijgen.
 • Natuurlijke ingrediënten die op een perfecte manier gecombineerd zijn om goed hun werk te kunnen doen.
 • Als je een trainer bent dan zal je verbetering in de spieropbouw merken.
 • Lichaamsvet verliezen omdat je langer en meer kan gaan trainen.
 • Je gaat terug met plezier door het leven, niets is je nog te veel .
 • Je hebt een nieuwe mannelijkheid met meer energie en uithoudingsvermogen.
 • Uw seksleven is weer helemaal top.
 • Je zal terug een gemotiveerde man zijn in alles wat je doet.
 • Terug super geconcentreerd en een positieve ingesteldheid.

7. Duizenden mannen hebben reeds zeer goede ervaring met TestoGen

Man met veel mannelijk hormoon testosteron

8. Wat zit er in TestoGen?

TestoGen zit boordevol natuurlijke boosters van testosteron. Allemaal in de juiste hoeveelheid met elkaar gecombineerd zodat het product optimaal zal presteren als u het gebruikt.

8.1. Ingrediënten

8.1.1. Magnesium:

MagnesiumSpeelt een zeer belangrijke rol bij de productie van testosteron. Tijdens een uitgebreid onderzoek onder volwassen mannen is gebleken dat een toename van 750mg magnesium per dag een stijging veroorzaakte van 26% meer testosteronniveau. Het helpt je ook bij je nachtrust. Een goede nachtrust zal de productie van testosteron stimuleren. De meeste mannen krijgen niet genoeg de dagelijkse aanbevolen magnesium binnen. Daarom is er aan Testogen een flinke hoeveelheid aan toegevoegd.

8.1.2. Vitamine D

Vitamine DMannen met een goede vitamine D spiegel hebben een hoger testosteronniveau dan mannen met een laag niveau. Dat is tijdens een onderzoek duidelijk geworden. Een verhoging van vitamine D inname zal dus een goede uitwerking hebben op het niveau van uw testosteron. In TestoGen zit vitamine D3 cholecalciferol. Het testosteron is niet aan proteïne gehecht en zal dus in uw bloedbaan ronddwalen. De snelheid waarmee testosteron wordt aangemaakt zal verhogen. De omzetting naar oestrogeen (het vrouwelijke hormoon) zal vertragen. Wanneer vitamine D gebruikt wordt in combinatie met borium en vitamine K werkt het nog beter. Uiteraard zijn deze ook in de formule van TestoGen opgenomen.

8.1.3. Borium

BoriumIn sommige groenten en fruit en in de bodem van de aarde wordt het sporenmineraal borium aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat zelfs een kleine hoeveelheid borium voldoende is om het niveau van testosteron te verhogen. 10mg Borium per week geeft een toename van 28% testosteron. Bij een test waarbij mannelijke bodybuilders 7 weken borium innamen was er een grote verhoging van het testosteron te merken.

8.1.4. Vitamine K1

Vitamine K1Deze vitamine zal er voor zorgen dat je sterke en gezonde botten zult behouden. Maar de belangrijkste reden waarom dit aan TestoGen toegevoegd is, is omdat het helpt om de vitamine D (die ook in TestoGen aanwezig is) gemakkelijker op te nemen. Het testosteronverhogende effect van vitamine D zal dus nog versterkt worden.

8.1.5.  

8.1.6. Brandnetel-extract

Extract van brandnetelTestosteron hecht zich graag vast aan het eiwit SHGB. Maar eenmaal aangehecht is het testosteron minder nuttig. Maar brandnetel hecht zich ook vast aan SHBG. Daardoor is de kans voor aanhechting van het testosteron minder en is het dus vrij en kan het in je bloedbaan circuleren. Daar is het werkzaam om uw spieren op te bouwen en het stimuleren van uw libido.

8.1.7. D-asparginezuur

D asparginezuurDeze aminozuurregelaar helpt bij de productie van het hormoon luteïne. Deze stimuleert de aanmaak van testosteron. Wat dan weer helpt bij de productie van droge spieren en toename van uw kracht en uithoudingsvermogen. En uw libido zal serieus de hoogte in gaan. Onderzoek heeft aan het licht gebracht dat asparagine de aanmaak van testosteron met 45% kan laten stijgen. En dat reeds binnen enkele weken. TestoGen bevat hier een grotere hoeveelheid van dan andere testosteronverhogers die op de markt verkrijgbaar zijn.

8.1.8. Fegenegriek-extract

Fegeneriek extractDit is een kruid dat uw libido en testosteron zal verhogen. Het verhoogt ook de afgifte van insuline en zal uw kracht, uithoudingsvermogen en uw vitaliteit de hoogte instuwen. Het helpt om uw spieren te doen groeien. Het beschikt ook over sterke antioxiderende kwaliteiten zodat schadelijke vrije radicalen uw lichaam niet zouden aantasten waardoor het goed zal blijven functioneren.

8.1.9. Rode ginseng-extract

Extract rode ginsengDit extract is afkomstig van de wortel van de plant. Het staat ook bekend als een sterk afrodisiacum. Het zal uw libido stimuleren en de teeltballen beschermen tegen schade door dioxines. Je zal ook merken dat uw erecties sterker zullen zijn. Zowel mentaal als fysiek zal je met TestoGen aangescherpt worden. Klaar om het leven aan te pakken!

8.1.10. Vitamine B6

Vitamine B6Vitamine B is verantwoordelijk voor meer dan 100 verschillende functies in het lichaam. Het heeft een enorme belangrijke rol op uw algemene gezondheid. Vitamine B is ook belangrijk voor het produceren van testosteron. Via onderzoek is ontdekt dat een tekort aan vitamine B gelijk staat aan een laag testosteronniveau. Er was bij dat tekort ook een duidelijke verhoging van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. De vitamine B6 die in Testogen aanwezig is heeft een heel sterke werking op uw energieniveau. Het zal je helpen om minder snel vermoeid te zijn en je minder prikkelbaar te maken. Ook zal het meehelpen om de productie van uw testosteron te verhogen.

8.1.11. Zink

ZinkZink zal de productie van uw testosteron boosten. Zink zit ook in oesters en staat eveneens bekend als een afrodsiacum. Zink is belangrijk voor het functioneren van heel wat lichaamsfuncties. Het is eveneens belangrijk voor de kwaliteit van uw sperma. Het zal je sperma gezond houden. Het lichaam kan zink verliezen door te zweten. Het is dus belangrijk om uw zinkniveau aan te vullen als je aan sport doet of een andere activiteit waardoor je zal gaan zweten.

8.1.12. Bioperine

BioperineBioperine is een afgeleide van zwarte peper. De beschikbaarheid van de andere ingrediënten die in TestoGen aanwezig zijn zal enorm verhogen door de toevoeging van bioperine. Er zullen dus gevoelig meer van de aanwezige ingrediënten worden opgenomen door uw lichaam. De ingrediënten zullen dus beter kunnen werken en men zal nog betere resultaten bekomen.