1. Grotere borsten met capsules + gel

Borstvergroting via capsules en gelNiet tevreden met uw borsten? Je vind dat uw borsten te klein zijn en geen mooie uitstraling hebben? Verhelp uw onzekerheid en los uw probleem op met Total Curve Combo Pack. Deze natuurlijke middelen voor grotere en mooiere borsten bestaat uit capsules en een verzachtende gel. Deze 2 middelen werken perfect in harmonie samen om op een natuurlijke wijze mooie borsten te bekomen. Een stralende boezem met een mooie huid en in een grotere cupmaat. 

  • Ontworpen voor effectieve borstvergroting met een uitgebalanceerde formule. 
  • Bewezen resultaat met wetenschappelijk onderzoek.
  • Uw borsten zullen groter en steviger zijn.
  • De gel gebruikt klinisch onderzochte Volufiline.
  • Gebruik is 2 maal daags voor een optimaal resultaat.

Geen pijnlijke en risicovolle chirurgie nodig om uw borsten te liften. Wel een dubbel product dat je op een aangename en pijnloze manier kan gebruiken. Uw borsten worden met zachtheid behandeld door de toegevoegde gel. Beide producten zijn van natuurlijke oorsprong en hebben geen bijwerkingen. Ontworpen door een toegewijd bedrijf dat eerst een degelijk onderzoek vericht en dan pas een product op de markt brengt. Een product dat echt werkt en vrouwen zelfzekerder en gelukkiger zal maken.

Meer info of bestellen borstvergrotend pakket

1.1. Publicatie in International Journal of Sexual Health

Na een groot onderzoek waar vrouwen van alle leeftijden aan deelgenomen hebben kwamen de onderzoekers tot het volgende resultaat:

  • 70% van de vrouwen zijn ongelukkig met hun borsten.
  • 65% van de vrouwen wil grotere en mooiere borsten zonder operatie
  • 3% van de vrouwen heeft zelfmoordgedachten omdat ze niet tevreden zijn met hun borsten.

Laat het bij jou niet zo ver komen en onderneem de juiste stap naar een gelukkiger leven met mooie borsten. Borsten waarvoor men zich niet hoeft te schamen. En die uiteraard belangstelling opwekken bij het andere geslacht.

1.2. De bijhorende gel is geweldig!

De gel bevat een zeer innovatief ingrediënt, namelijk Volufiline. Deze gel is gebaseerd op een oud Chinees kruid: Zhu Mu. Het kruid wordt gebruikt voor de opname van samengestelde sarsasapogenine en dit stimuleert lipogenese. Na een test van 2 maand bleek het weefselvolume in de borsten verhoogt te zijn met 8.4%.

1.3. De werking van de krachtige capsules

De capsules bevatten het extreem krachtige Fyto-oestrogeen. Dit is een natuurlijk oestrogeen dat men kan terug vinden in tal van planten en bessen zoals venkel, hop, erwten, soja, granen, ... en ook in zeldzame kruiden zoals Dong Quai. De planten gebruiken dit oestrogeen als een natuurlijk verdedigingsmechanisme. Het wordt afgescheiden om de vruchtbaarheid van de dieren te reguleren. Dit oestrogeen is terug te vinden in kwalitatieve borstvergrotingsproducten. Het wordt zeer gewaardeerd en heel gunstig beschouwd voor vrouwen die hun borsten willen vergroten.

1.4. Het totale borstvergrotende pakket

Het gebruik van de beide producten, de capsules en de gel, geeft een dubbele werking. Duizenden vrouwen zijn dankzij dit product zelfzekerder en gelukkiger dan ooit tevoren. De combinatie van beide producten geeft een liftende werking op de borsten. De borsten krijgen meer volume en zien er aantrekkelijker uit. Meer sexappeal is het gevolg.

Zowel de capsules als de gel halen alle positieve eigenschappen uit de krachtige werking van de planten. De ideale vorm van de vrouwelijke borst zal er heel goed door benaderd worden. En dat allemaal zonder pijn, zonder operatie. Een natuurlijk middel dat geschikt is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar.

1.5. Gebruiksaanwijzing van de capsules

De capsules zijn heel gemakkelijk in te slikken met wat water of fruitsap. Neem 2  capsules per dag voor de maaltijd. Doe dit elke dag op hetzelfde tijdstip.

Voor een optimaal resultaat gebruik je de capsules gedurende tenminste 3 maand. Lees eerst de bijsluiter en controleer de ingrediënten indien u een allergisch persoon bent.

1.6. Gebruiksaanwijzing van de gel

De gel is heel aangenaam om op uw borsten aan te brengen. Het geeft een heerlijk verzachtend gevoel. Twee keer per dag neem breng je een dun laagje gel aan. Met een masserende cirkelvormige beweging wrijft men de borst in. Vergeet niet de onderkant. Nadat de gel volledig door de huid geabsorbeerd is doe je uw kleding weer aan.

Voor een optimaal resultaat gebruikj je de gel gedurende tenminste 3 maand. Lees eerst de bijsluiter en controleer de ingrediënten indien u een allergisch persoon bent.

1.7. Natuurlijke ingrediënten

De ingrediënten zijn gekozen volgens hun positief effect op de vrouwelijke vormen. Alles is perfect afgemeten om ideale producten te kunnen afleveren aan de klant. Producten waar u niet in zal teleurgesteld zijn maar zelfs zal aanbevelen aan andere vrouwen die er nood aan hebben.

1.7.1. Volledige Lijst met Ingrediënten van de Capsules:

Boekweit (bladeren, bloemen), Venkel (zaad), Dong quai (wortel), Damiana (blad), Hop (bloemen), Paardebloemwortel, Waterkers (bladeren, scheuten), Resveratrol, Soja-isoflavonen, Gelatine Magnesiumstearaat, Silicium Dioxide. Stearaat, siliciumdioxide.

1.7.2. Volledige lijst met ingrediënten van de gel:

Gezuiverd water, Propyleenglycol, Carbomeer, Triethanolamine, Plantaardige Glycerine, Aloë Vera-extract, Hydroxyethylcellulose, Beredruif Extract, Algenextract, Mango Boter, Methylparaben, Ascorbinezuur (Vitamine C), STR Multi-peptide Complex, Citroenzuur, Cafeïne, Volufiline®, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.

Soja Isoflavonen

Soja isoflavonenEen natuurlijke bron van eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen van het lichaam. Recent onderzoek heeft de link tussen sojabonen en fyto-oestrogenen bestudeerd.

Resveratrol

ResveratolEen in de natuur voorkomend polyfenol. Het is terug te vinden in druiven en andere soorten fruit, ook groenten, donkere chocolade en noten bevatten deze stof. Het heeft een gunstige invloed op het lichaam. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat het meehelpttegen het ouder worden van het lichaam.

Hop

HopHop is bekend voor het gebruik in bier. Hop heeft veel geneeskrachtige stoffen. Maar dan moet je u er wel mee insmeren. Het wordt gebruikt in crèmes en het heelt wonden, huidinfecties, abcessen, eczeem,...

Aloƫ Vera

Aloë VeraAloë Vera is een zeer bekend en geliefd ingrediënt. Het wordt veel gebruikt in huidcrèmes, zeep en andere verzorgingsmiddelen. Aloë Vera heeft beschermende eigenschappen.  

 

Algen extraxt

Algen extractVroeger was algen extract niet echt bekend en liet men het links liggen. Nu heeft men ontdekt dat het grote hoeveelheden mineralen en vitamine A, B, C en E bevat. Deze ondersteunen de vitaliteit en fysieke gezondheid. Een boost voor uw lichaam.

 

 

Vitamine C

Vitamine cVitamine C staat algemeen bekend als weerstandverhogende vitamine. Het stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een vollere en revitaliserende huid.