spermapillen-cumbetterDe Cumbetter spermapillen zijn in Amerika een ware rage geworden. In eerste instantie worden deze pillen vooral gebruikt door mannelijke acteurs in pornofilms, de acteurs moeten namelijk bij het klaarkomen een grote hoeveelheid sperma spuiten. Deze tabletten vinden nu hun weg naar de gewone consument. Welke man wil er bij het klaarkomen nu niet een grote hoeveelheid sperma produceren? De sperma die je aanmaakt met de Cumbetter tabletten is trouwens van een zeer goede kwaliteit!

Meer sperma met Cumbetter

knop

Meer sperma

De plantaardige ingrediënten die aanwezig zijn in Cumbetter stimuleren de aanmaak van spermacellen en zorgen voor een betere weerstand tegen invloeden van buitenaf. Je zal meer sperma gaan aanmaken waardoor de kans op bevruchting vergroot, door meer spermacellen bij het klaarkomen in de baarmoeder te ejaculeren wordt de kans op bevruchting aanzienlijk verhoogt.

1. Hardere erectie

Je zal merken dat tijdens de kuur met de spermapillen ook uw erectie harder wordt en je lustgevoel heviger wordt. Dit heeft te maken met uw testosteronspiegel dat door het gebruik van Cumbetter zal stijgen.

2. Uw sperma verbeteren

Cumbetter zorgt er niet alleen voor dat de productie van uw sperma verhoogt maar zorgt ook voor een verbeterde kwaliteit van uw sperma. Als u een kinderwens heeft en u wilt de kwaliteit van uw sperma verbeteren dan is Cumbetter een product voor u, sterkere spermacellen verhogen immers de kans op bevruchting.

3. 100% Natuurlijk

Alle ingrediënten in de Cumbetterpillen zijn 100% natuurlijk en medisch erkend. Voor een kuur met deze tabletten heeft u geen dokters of voorschrift nodig.

4. Ingrediënten

Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd zodat u gewaarborgd bent van alleen de allerbeste kwaliteit. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en hebben een positieve invloed op uw spermaproductie en de spermakwaliteit. Tevens zorgen de kruiden voor een verbetering van uw sexuele prestaties zoals lust, uithoudingsvermogen en erectie.

  • Tribulus Terrestris is een van de bekendste kruiden om de aanmaak van het sperma te verbeteren. Tribulus verhoogt het niveau van testosteron door de productie van dit hormoon te stimuleren
  • Ginseng is een legendarische aphrodisia. De reputatie van Ginseng heeft de tijd en de wetenschap overleefd. Ginseng bevat delen dat libido, sexuele reactie en imuunsysteem bevordert
  • Muira Puama is traditioneel gebruikt in Zuid-Amerika om de sexuele drift, libido en uithoudingsvermogen te bevorderen. Muira Puama is ook bekend onder de volksnaam "potentiehout"
  • Damaina bevat een essentiële olie die de organen stimuleert en heeft een samenstelling die de gevoeligheid van de reproductieve organen verbetert
  •