Potje met pillen om mooi en snel bruin te wordenDe Super Bruin Tan Faster capsule voorziet uw lichaam van de essentiële stoffen om uw huid in korte tijd natuurlijk en egaal te bruinen.

Doordat uw lichaam een hoge dosering van deze stoffen binnen krijgt zal je sneller en ook donkerder bruin kleuren. De reden waarom dat sommige mensen sneller en donkerder kleuren ligt in de hoeveelheid van deze stoffen die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Door deze lichaamseigen stof aan te vullen zullen ook mensen met een natuurlijke lichte huidskleur dieper en sneller mooi bruin worden.

De stoffen ondersteunen de pigmentvorming die ontstaat wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon. Deze kleur zal een mooie donkerbronzen tint zijn en niet de oranjeachtige kleur die wordt veroorzaakt door het gebruik van caroteen.

Sneller bruinen met Super Bruin Tan Faster

Meer info of bestellen Super Bruin Tan Faster

1. Bruinen zonder bijwerkingen

Het bruiningsproces is afhankelijk van het aminozuur l-tyrosine om melanine te produceren. Melanine is de stof die onze huidcellen die gouden gloed geeft. Of je nu een melkwitte of een donkere huid hebt, we hebben allemaal melanine in onze huid. Super Bruin Tan Faster geeft je een extra dosis tyrosine en ook een dosis koper, wat weer een ondersteunend effect heeft op de kleursynthese. We houden ons lichaam gezond door de juiste voeding en gezonde beweging maar vergeten dikwijls om onszelf te beschermen tegen de gevaren van overmatige UV-straling. Daarom past Super Bruin Tan Faster prima in een actieve gezonde levenstijl.

2. Ook voor onder de zonnebank

Doet u wel eens een zonnebankkuur? Een gebruind gezicht associëren we met sportiviteit en gezondheid. Daarom stappen we in de wintermaanden graag onder de bruincabine. U verkiest tenslotte ook een natuurlijke bruine kleur boven een bleke huid. De bruinpillen zijn een ideaal bruiningsmiddel in combinatie met een zonnebankkuur. U heeft meer effect in korte tijd en u ziet er sralend uit!

3. Meer kleur in minder tijd

U zal niet alleen sneller en donkerder bruinen maar het bruinmiddel zorgt er ook voor dat de diepe bronzen gloed langdurig blijft zitten. Dus ook na uw vakantie zal u nog weken lang mooi gebruind rondlopen.

4. Hoe lang is de kleur zichtbaar?

De mooie donkere kleur zal 3 tot 4 maal langer zichtbaar zijn dan normaal.

5. Wat als je niet in de zon bent?

Als je niet in de zon verblijft is het zeker zinvol om deze bruinpillen te blijven nemen, de opgebouwde kleur blijft hierdoor langdurig zichtbaar.

6. Gebruik

Neem dagelijks 2 capsules in met voldoende water. Doe dit gedurende de periode dat u onder de zonnehemel zit. De effecten zijn daags na inname van de capsules al zichtbaar en zullen tot enkele weken langer aanhouden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of/en borstvoeding.