1. Hoe kan je een hardere erectie verkrijgen?

Terug een harde erectie met Male ExtraBen jij of uw partner niet tevreden met uw seksprastatie? Is uw erectie niet stijf genoeg? Wil je een harde erectie? Dan kan je het veelzeggende product Male Extra proberen. Het kan je leven een seksboost geven en uw zelfvertrouwen verhogen in de slaapkamer. Uw erectie zal harder zijn en ook groter. Uw erectie zal niet na 5 minuutjes terug slap hangen. Nee, u zal deze lang kunnen aanhouden en uw partner meerdere malen kunnen bevredigen. 

Meer info of bestellen erectiemiddel Male Extra

  • Het krachtigste erectiemiddel dat er te verkrijgen is
  • Hardere erectie
  • Boost uw seksleven
  • Meer uithoudingsvermogen voor lange seksnachten
  • Niet tevreden = Geld terug 

1.1. Veel mannen zijn tevreden van Male Extra

Male Extra is een goedverkopend erectiemiddel en is reeds al meer dan 150.000 keer aangekocht door mannen met een erectiestoornis.

1.2. Hoe werkt dit middel?

De penis bevat 3 zwellichamen. Om een stevige erectie te bekomen moeten deze gevuld worden met bloed. Bij een erectiestoornis is er een probleem met de bloeddoorstroming naar de zwellichamen van de penis. De zwellichamen geraken niet genoeg verzadigd met het bloed waardoor een slappe of half stijve penis ontstaat.

Bij gebruik van Male Extra zal dit erectiemiddel de bloedvaten doen uitzetten. Daardoor kan er meer bloed instromen. Het gevolg is dat men terug een stijve penis kan krijgen met een harde erectie. Dit zal een sterke erectie zijn die je lang kan aanhouden. Het orgasme zal intenser zijn.

Door het feit dat de bloedstroom beter zal zijn zal uw lichaam meer zuurstof ontvangen. Er zulen ook meer voedingsstoffen naar de cellen geleverd worden. Daardoor zal ook uw uithoudingsvermogen een boost krijgen. Je zal dus minder snel moe zijn en langer kunnen doorgaan. Meerdere keren per nacht is geen uitzondering.

Male Extra is een zeer krachtig product dat bestaat uit een goed gedoseerde mix van natuurlijke ingrediënten. Deze kruidenmix heeft een bewezen resultaat behaald bij testpersonen. Mannen die een erectieprobleem hadden waren zeer positief over de resultaten.

1.3. De krachtigste formule

Niet-goed-geld-terug-garantieMale Extra bevat een zeer sterke dosis L-arginine HCL en granaatappel 40% ellaginezuur. Deze ingrediënten zijn speciaal uitgekozen omdat ze de stikstofoxideproductie van uw lichaam gevoelig verhogen. Stikstofoxide is zeer belangrijk voor het verhogen van de toevoer van het bloed naar uw penis. Dit zorgt er voor dat de bloedvaten kunnen ontspannen en wijder worden. Waardoor er meer bloed kan doorvloeien en een goede erectie kan garanderen.

Het is het enige erectiemiddel dat granaatappel ellagzuur 40% bevat. Dit superkrachtige ingrediënt is in geen enkel ander erectiebevorderend product te vinden. Het bevat een dubbele dosis van de belangrijkste ingrediënten en is hiermee een product met de krachtigste formule die je maar kan kopen.

Het middel is zo krachtig dat we durven een niet-goed-geld-terug garantie te geven. Indien zou blijken dat het erectiemiddel bij jou och niet voldoende resultaat zou behalen dan krijg je zonder morren uw geld terug.

1.4. Wanneer merk je een resultaat?

Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon. Maar de meeste mannen die dit krachtig erectiemiddel hebben aangekocht hadden al binnen de eerste weken een merkbaar resultaat. Hun slappe erectie was terug harder geworden. Hoe langer u het product gebruikt hoe betere prestaties je zal kunnen leveren.

1.5. Voor welke mannen is het geschikt?

Male Extra is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar die een probleem hebben met het verkrijgen van een harde erectie. Ook mannen die een gepensioneerde leeftijd hebben kunnen dit middel gebruiken om een harde erectie te kunnen blijven behouden.

1.6. Wat zijn de ingrediënten?

L-arginine HCL 600mg: dit aminozuur zal worden omgezet in stikstofoxide, het is bewezen dat het helpt om de kwaliteit van de erectie te verbeteren.

Granaatappel 40% ellagzuur: bevat een groot gehalte aan antioxidant ellagzuur en zal de bloedstroom boosten.

MSM: is een organische vorm van het mineraal sulfur, het zal de bloedstroom ondersteunen, wat van belang is voor de gezondheid van uw cellen en weefsel, ook die van de penis.

L-methionine 100mg: een belangrijk aminozuur dat het te vroeg ejaculeren zal tegenhouden waardoor u het langer zal volhouden. 

Zink als citraat 14mg: dit mineraal speelt een heel belangrijke rol in de productie van het mannelijk hormoon testosteron.

Cordyceps: wordt al duizenden jaren gebruikt in de chinese geneeskunde als een krachtig afrodisiacum.

Niacine: zal de bloedstroom naar de penis boosten door de bloedvaten te helpen ontspannen en verwijden.