Potje pillen met penisvergrotende werkingLibido 7 penisvergroting is anders dan welke andere pil of techniek die je ooit hebt gezien, dit komt omdat Libido 7 echt werkt. Geen enkele pil komt in de buurt van het resultaat welke Libido 7 bereikt. Duizenden mannen hebben inmiddels hun penis vergroot dankzij Libido 7.

Penisvergroting met Libido 7
 
Meer info & bestelmogelijkheden

1. Een garantie van 100%

Er zijn genoeg producten op de markt die niet meer zijn dan een vitaminepil, deze producten zijn alleen maar op de markt gebracht om je op te lichten. Met Libido 7 kan je er zeker van zijn dat je een kwalitatief goed product krijgt met een resultaat dat jou zal imponeren en natuurlijk ook uw seksuele partners.

In een paar weken tijd zal je de volgende resultaten ondervinden:

  • tussen de 1 en 7 centimeter permanente penisvergroting
  • een hardere en langdurige erectie
  • hogere spermaproductie, elke ejaculatie geeft een extra grote lading
  • meer zelfvertrouwen, minder schaamte
  • betere sex

2. Gebruik

Neem 2 maal daags 1 tablet met een glas water.

3. Massage

Voor het verkrijgen van een optimale penisvergroting adviseren wij om de penis dagelijks te masseren. Dit doet u om de zwellichamen in de penis soepel te maken waardoor deze zich beter kunnen vullen met bloed. De penis in ruststand stevig bij de basis vastnemen en naar de eikel toe opwrijven. Bij voorkeur 's morgens en 's avonds.Doe dit 2 à 3 minuten per keer zodat de zwellichamen gestimuleerd worden en beter ontvankelijk zijn voor Libido 7.

4. Ingrediënten

De combinatie van deze kruiden helpen om een grotere penis te krijgen:

4.1.1. L-Argine

Werkt als lustopwekker doordat het de neutrotransmitters die de prikkelingen veroorzaken verhoogt.L-Arginine is ook heel geliefd onder de bodybuilders en atleten, die gebruiken het om de spiermassa te vergroten en het vet te verminderen. L-Argine zorgt voor het vrijkomen van groeihormonen uit de hypofyse. Groeihormonen stimuleren de groei van de spieren en versterken tegelijkertijd de stofwisseling in de vetcellen. De mogelijkheid om een erectie te krijgen is direct verbonden met de hoeveelheid L-Argine en zuurstof die het bloed naar de penis brengt.

4.1.2. Calcium

Calcium gaat spanning en prikkelbaarheid tegen, u voelt zich dus meer ontspannen.

4.1.3. Siberische ginseng

Onderzoek heeft aangetoond dat ginseng de groei van de geslachtsklieren bevordert en de potentie van het sperma verbeterd.

4.1.4. Muira puama

Een zéér krachtig afrodisiacum en stimulerend middel, onderzoek heeft aangetoond dat binnen de twee weken na gebruik zo'n 62% van de proefpersonen die last hadden van een verminderde geslachtsdrift hiervan zijn verholpen.

4.1.5. Tribulus terrestris

Een product met een wetenschappelijke onderbouwing, klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de produktie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van tribulus terrestris. Uit het onderzoek bleek ook dat tribulus terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en de leverfuncties.

4.1.6. Epimedium sagittum

Bevordert de bloedtoevoer naar de penis en naar de erogene zones rond de penis, de bloedvaten gaan openstaan en de penis zal langer en dikker worden dan ooit tevoren.