1. nuchterpilU wil snel nuchter worden na gebruik van alcohol?

U wil snel nuchter worden? KG-2 filtert de alcohol razendsnel uit je bloed, je kan nu gerust een nachtje doorzakken en dronken worden zonder de volgende ochtend wakker te worden met een "houten hoofd". Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers van de KG-2 nuchterpil zo'n 55% sneller nuchter worden dan de personen die het niet gebruiken. Je wil uw kater weg? Dan zorgt de werzame stof in KG-2 (aspargine) daar snel voor. De werking van deze stof is een puur chemische werking bij de afbraak met enzymen van een molecuul alcohol. De enzymatische alcohol afbraak gebeurt in een enzym cyclus. Naast de normale afbraak van alcohol in het lichaam kan KG-2 de afbraak aardig versnellen. KG-2 heeft een aantoonbare werking voor het versnellen van deze afbraak-cyclus. Het lichaam heeft stoffen vergelijkbaar met asparagine en ook wat asparagine zelf op voorraad, maar als je dronken wordt en er te veel alcohol opeens moet worden afgebroken dan is een aanvulling erg handig en helpt KG-2 de afbraak te versnellen. KG-2 zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een kater en ontlast ook je lever bij de afbraak van alcohol in het lichaam.

KG-2 om sneller weer nuchter te worden
Meer info & bestelmogelijkheden

1.1. Wanneer gebruiken?

  • na een nacht uitgaan waarbij je de volgende dag weer vroeg uit bed moet
  • na een zakenlunch/diner waarbij alohol is benuttigd
  • na een vrijdagmiddag-borrel om lekker fris weer thuis te komen
  • als je je sexleven niet wil laten beïnvloeden door alcohol

1.2. Wanneer niet gebruiken?

Je mag KG-2 niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of borstvoeding.

1.3. Tip

Neem na inname van alcohol voor de nachrust 4 à 6 capsules KG-2, op die manier zorg je ervoor dat de afbraak van alcohol 's nachts wordt bevorderd met als gevolg dat je de volgende ochtend wakker zal worden zonder kater, alsof je geen alcohol gebruikt hebt, alsof je nooit dronken bent geweest. Het is echt een remedie tegen kater. <2>Bijwerkingen Uw kater bestrijden kan je doen zonder ongewenste bijwerkingen, het is uitvoerig getest en is volkomen veilig als u zich aan de aanbevolen dosering houdt ( max. 12 pillen per dag). KG-2 verwijdert ook andere afvalstoffen uit het lichaam, u kunt het ook gebruiken voor uw geestelijk welzijn, het verhogen van de weerstand en tegen vermoeidheid. Het is dus meer dan een nuchterpil.

1.4. Snel nuchter worden

Direct na inname van de capsules, wanneer de stof door het lichaam wordt opgenomen, begint de alcoholafbraak. Je zal dan snel nuchter worden.

1.5. Ingrediënten

Ingrediënten per capsule: 700 mg asparagine.