Potje met kruidenpillen voor grotere borstenGrotere borsten via een natuurlijke borstvergroting is echt mogelijk, het simpelste voorbeeld is natuurlijk de vergroting die ontstaat wanneer je als jonge vrouw de pil gaat gebruiken. Een ander voorbeeld is de zwangerschap, ook dit is een natuurlijke manier waarbij de borsten tot soms wel enkele cupmaten groter worden. Wanneer u ook wilt dat uw borsten groeien, maar dan wel zonder zwanger te worden of via een operatie, dan kiest u zonder twijfel voor Volle Boezem.

Volle Boezem is de beste keuze voor natuurlijke borstvergroting en daarbij de meest betrouwbare manier om uw borsten zonder plastische ingrepen te vergroten.

Natuurlijke borstvergroting met Volle Boezem

knop

Volledig natuurlijk

De beste borstvergroting is met 100% natuurlijke ingrediënten, de tabletten bevatten actieve bestandsdelen die men "phyto-oestrogenen" noemt. Dit stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren in de borst. Door het gebruik van de Volle Boezem tabletten krijgt het lichaam een hoge hoeveelheid van dit onschadelijke plantaardige oestrogeen binnen. Deze stoffen bootsen eigenlijk het echte oestrogeen na, zonder de hormonale effecten ervan (uw borsten worden wel groter maar gaan geen melk produceren). Dankzij de unieke tabletten vergroten en verstevigen uw borsten zonder de risico's van plastische chirurgie. Een resultaat heb je al binnen enkele weken, soms zelfs binnen enkele dagen

1. Ontwikkeling

Het product is ontwikkeld in de verenigde staten, zoals met de meeste cosmetische producten loopt men ook op dit gebied ver vooruit op Europa. Volle Boezem is in de Verenigde Staten door diverse universiteiten en laboratoria getest, dankzij deze tests is er nu een zéér succesvolle formule tot stand gekomen. Diverse testpersonen zijn voor en na het gebruik van Volle Boezem gecontroleerd en onderzocht. Deze rapporten tonen het succes van de door Volle Boezem gebruikte formule.

2. Werking

Zoals u wellicht weet, worden de borsten van een vrouw gedurende de zwangerschap groter. Dit effect wordt veroorzaakt door het groeihormoon oestrogeen. De ingrediënten van de Volle Boezem-tabletten bevatten avtieve natuurlijke bestanddelen die qua structuur veel lijken op dit vrouwelijk hormoon oestrogeen. Door een dagelijkse inname van de tabletten wordt dit effect in de borsten nagebootst en gestimuleerd. Het resultaat daarvan zijn mooiere en grotere borsten. Daarnaast bevat Volle Boezem ook kruiden die de bloedtoevoer naar de melkklieren stimuleren.Naarmate vrouwen ouder worden neemt deze bloedtoevoer af. Hierdoor kunnen de borsten hun stevigheid verliezen. Door deze toevoer beter op gang te krijgen worden de borsten weer voller en steviger

3. Maandkuur

Volle Boezem maandkuur is een pot van 120 tabletten voor 20 dagen. De duur van de kuur is 20 dagen. U dient dagelijks 2 maal 3 tabletten in te nemen. Volle Boezem heeft bewezen dat 1 à 2 cupmaten voor iedere vrouw mogelijk is en in veel gevallen zelfs meer. U kunt al in enkele weken uw borsten vergroten zonder het gevaar, de pijn en de hoge kosten van een plastische ingreep.