Potje pillen voor meer spierkrachtU spierkracht verbeteren met Muscle Booster! Deze krachtpillen vertegenwoordigen een nieuwe revolutionaire doorbraak in de wetenschap, voor het eerst wordt het mogelijk om de hoeveelheid spiervezels in het lichaam te vermeerderen zonder daarvoor extra oefeningen en/of verboden middelen te gebruiken. En het zijn deze spiervezels die door training kunnen exploderen tot een geheel nieuwe spiermassa. Je kunt nu meer spieren ontwikkelen naar proporties waarvan jij dacht dat het nooit mogelijk zou zijn! Het zijn echte pillen voor spieren te kweken.

Krachtpillen Muscle Booster

knop

1. Toename van kracht

Bij 70% van de deelnemende personen nam de spierkracht met meer dan 20% toe, en 45% procent van de proefpersonen had tot 25% meer kracht in de spieren.

2. Onderzoek

Herbal Muscle Power (HMP) heeft intensief onderzoek gedaan om het meest sterke niet-hormonale product ter wereld te creëren. Het succes liegt er niet om, Muscle Booster is het eerste niet-hormonale product dat de resultaten van anabolica evenaart.

3. Toename van gewicht

Bij 80% van de deelnemende personen nam het gewicht met 10% toe, dit bleek droge spiermassa te zijn waardoor het vetpercentage niet toenam. Bij 90% van de deelnemers nam het vetpercentage zelfs af.

4. Het geheim zit in de ingrediënten en de dosering

Betere doorbloeding resulteert in meer energie en een hoger uithoudingsvermogen. Atleten over heel de wereld gebruiken dagelijks deze kruiden voor meer spieropbouw en uithoudingsvermogen tijdens training. Bij body building zijn gebruikers zeer tevreden over het resultaat. Sterke toename van droge harde spieren en vermindering van lichaamsvet worden vermeld. De Muscle Booster krachtpillen werken zeer stimulerend bij de natuurlijke aanmaak van het mannelijk hormoon testosteron. Een hoog testosterongehalte is belangrijk voor de aanmaak van sterke en goed ontwikkelde spieren. Muscle Booster helpt niet alleen bij het opbouwen van spieren en kracht maar bewijst ook het verouderingsproces te vertragen.

5. Is dit produkt illegaal?

Nee, Muscle Booster is een helemaal legaal middel om de spieren te vergroten. De ingrediënten en dosering vallen binnen de regels van de wet.

6. Werking

De nieuwe generatie krachtpillen voor de spieropbouw laat alle andere synthetische en natuurlijke anabolische stoffen in het stof bijten! Er is geen enkel supplement, geen enkel pro-hormoon, niets dat ook maar in de buurt kan komen van deze radicale nieuwe ontwikkeling. Verschillende jaren geleden zijn er studies gedaan met een aantal van de beste bodybuilders ter wereld. In deze studie ontdekte men dat de meeste van deze bodybuilders een heel lage testosteron-spiegel hadden, of zelfs helemaal geen testosteron meer. Het testosteron heeft een extreem grote invloed op de spiergroei. Deze verbazingwekkende ontdekking destijds vertegenwoordigt een geheel nieuwe richting in het verkrijgen van spiermassa waar je tot nu toe enkel maar van kon dromen. Je krijgt niet alleen een enorme toename van de spiermassa maar ook een geweldige afname van de vetmassa. Deze onverwachte tweezijdige ondersteuning maakt Muscle Booster zonder twijfel de meest verbazingwekkende innovatie in de wereld van bodybuilding.

7. Gebruik

1 à 2 Tabletten drie kwartier voor de spiertraining. Bij een normaal trainingsprogramma slikt u Muscle Booster ongeveer drie kwartier voor aanvang van de training. Uw spieren zijn dan goed doorbloed en er wordt dan extra zuurstof naar de spiercellen getransporteerd. U zal zich hierdoor fitter en energieker voelen waardoor u beter en zwaarder kunt gaan trainen.

Bij een zwaar trainingsprogramma slikt u Muscle Booster dagelijks. 1 Tablet 's morgens en 1 tablet 's avonds bij het eten of drie kwartier voor aanvang van de training. U zal merken dat u sneller herstelt van iedere krachttraining. U zal eveneens merken dat u meer kracht heeft en in korte tijd een grote spieropbouw heeft.

8. Is dit een veilig produkt?

Ja, de krachtpillen van Muscle Booster zijn absoluut veilig en ongevaarlijk, de ingrediënten van de tabletten zijn 100% natuurlijk. Alle ingrediënten worden gecontroleerd voordat ze worden verwerkt in de tabletten.

9. Bijwerkingen

De enige bijwerking is een sterk verhoogd lustgevoel. Zolang je je houdt aan de voorgeschreven dosering zal je geen last hebben van andere bijwerkingen.

10. Eigenschappen van deze kruiden

Yohimbine zorgt voor meer kracht, uithoudingsvermogen en spieropbouw. Het helpt om hardnekkig vet op probleemzones kwijt te geraken dat je met diëten en trainen niet weg kan krijgen. Yohimbine is niet voor niets 's werelds krachtigste vetverbrander.

L-Argine is een aminozuur dat je spiergroei een tijdelijke anabolische stimulans geeft. Het helpt bij spiervorming en vetverbranding in de probleemzones en zet het lichaam aan om zelf meer creatine aan te maken.

Epimedium stimuleert het lichaam om het groeihormoon testosteron aan te maken.

Ginko Bilboa heeft een bloedvatenverwijdend effect waardoor spieren en organen beter doorbloed raken.

Catuba stimuleert het centrale zenuwstelsel waardoor uw stemming positief beïnvloed wordt. Het verhoogt het uithoudingsvermogen en bestrijdt vermoeidheid.

Niacine (Vitamine B3) blokkeert in cellen de aanmaak van een aantal eiwitten. De cellen die groeihormonen maken hebben hierdoor meer energie over voor de aanmaak van groeihormonen.

Tribules Terrestris extract beïnvloedt de groei van spieren en geeft energie. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Tribules Terrestris de productie van testosteron met 30% tot wel 50% verhoogt. Testosteron verhoogt de eiwitsynthese (anabole werking) waardoor spiergroei en spierkracht toenemen.