Lust opwekken met Spaanse VliegGebruikers zeggen dat Spaanse Vlieg het beste lustopwekkend middel is van dit moment. Je raakt ontremd, krijgt meer lust, je wordt gevoeliger voor sexuele toenadering. Het werkt door het behoorlijk prikkelen van het slijmvlies van de geslachtsorganen. Bij mannen zorgt dit voor een langdurige erectie en bij vrouwen voor een gezwollen clitoris.

Lust opwekken met Spaanse Vlieg

knop

1. Wat is het?

Spaanse Vlieg is een libido verhogend middel. Het is een reukloze en smaakloze vloeistof dat in een klein flesje wordt geleverd. Enkele druppels zijn vaak al genoeg om de liefde aan te wakkeren. Enkele minuten na inname ervaart de gebruiker een aangenaam warm gevoel in de onderbuik en de persson in kwestie wordt overweld door een heerlijk gevoel van liefde. De gebruiker krijgt een sterke behoefte aan fysiek contact wat zich meestal uit in langdurig kussen, strelen en omstrengelen. De aangewakkerde lustgevoelens zorgen voor een sterk verlangen naar sexuele handelingen zoals aanraken van het geslachtsdeel en onbedwingbare behoefte tot masturberen. Hierdoor zal de gebruiker zich verder openstellen voor sexueel contact en zich heel gemakkelijk openstellen voor verregaande sexuele handelingen en vrijheden.

2. Wat was het?

De Spaanse Vlieg is eigenlijk geen vlieg maar een kever. Van oudsher werd Spaanse Vlieg gemaakt van de verpulverde overblijfselen van de canthariskever (cantharis vesicatoria). Tegenwoordig wordt lustopwekkende middelen Spaanse Vlieg in diverse vormen aangeboden maar is het over het algemeen een slappe immitatie van het oude recept.De hier aangeboden Spaanse vlieg doet niet onder voor het recept van vroeger.

3. Tip

Doordat Spaanse Vlieg geen geur of smaak heeft is het heel gemakkelijk te mengen in een drankje. Je kan de lust opwekken voor jezelf of je partner een extra exotisch drankje bereiden waarna je een ongekend heftige sexuele ervaring kan beleven.

4. Dosering

De lust verhogen gaat snel. Neem Spaanse vlieg ongeveer 30 minuten voor de sexuele daad 1 ml (5 tot 7 druppels) onder de tong. Niet meer dan 2 doseringen binnen de 24 uur.

5. Ingrediënten

  • vitamine C
  • yohimbine (yohimbine ascorbaat)
  • natrium methyl paraben
  • natrium propyl paraben
  • ethanol (ethylalcohol)
  • water