libidopilWilt u een langdurige harde erectie die zelfs na uw orgasme hard blijft? Zou u het niet fantastisch vinden als je uw erectie en zaadlozing met een libidopil onder controle hebt? Wat dacht u ervan om een erectie te krijgen op het moment dat je het zelf wil, zonder eerst een uur op voorhand een (chemisch) erectiepil te moeten nemen?

Libido verhogen met de E-pil
 Meer info & bestelmogelijkheden

1. Libido verhogen

Heeft u geen zin in vrijen? Wil je meer zin in sex? Deze korte erectie- en potentie herstellende kuur geeft u in enkele weken de sexuele vitaliteit en libido van een puber. E-pil is samengesteld uit krachtige natuurlijke kruiden in een hoog geconcentreerde formule van extracten. Het stimuleert het sexuele vermogen doordat het de nier-energie versterkt.Het is dan ook een bijzonder effectief middel.

2. Chinese geneeskunde

Volgens de theorie van de traditionele Chinese geneeskunde regelen de nieren de ondersteuning van alle sexuele organen. Door inname van E-pil neemt bij mannen en vrouwen het vermogen van de sexuele orgaanfuncties toe, welke resulteert in het versterken en handhaven van de erogene zones bij zowel man als vrouw. Beide sexes zijn door het nemen van de E-pil in staat tot het bereiken van ongekende hoogtepunten.

3. Natuurlijk en veilig

E-pil is een libido verhogende kuur van 60 tabletten en is een natuurlijke en veilige manier om uw potentie te verbeteren en uw erectie te stimuleren. Door de zorgvuldig samengestelde kruiden van E-pil zal uw erectie weer de kracht uit uw puberteit evenaren.

4. Werking

E-pil werkt libido verhogend door het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren en verbeteren van de nierfunctie. Hierdoor treedt een krachtig sexueel herstel op die als doel heeft uw erectie en lustgevoel te verbeteren. Veel chemische producten zijn vaak zo sterk dat u er al heel snel afhankelijk van bent terwijl de oplossing vrij simpel en aanzienlijk goedkoper is. Uw erectie heeft meestal alleen maar een goede boost nodig om weer goed te funcioneren.

5. Langdurige werking

Stop uw libido problemen, de werking van E-pil is opbouwend en van langdurig blijvende aard. De combinatie van kruiden van E-pil bevorderen de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen, u zal daarom merken dat u in staat bent om meerdere malen een erectie te verkrijgen. E-pil beïnvloed de erogene zone positief zodat deze zeer gevoelig wordt voor aanraking en streling, de erectie zal zeer snel verkregen worden.

6. Gebruik

Per dag 1 tot 2 tabletten van deze libidopil innemen zorgt gedurende 30 dagen voor een gezonde erectie en een actief sexleven. Wij raden u aan om E-pil niet meer dan 1 maal per 24 uur in te nemen. Opname van E-pil gebeurt door middel van de slijmvliezen van de maag en wordt best ingenomen voor de maaltijd. E-pil levert in combinatie met medicijnen geen gevaar op. Bij gelijktijdige inname hebben E-pil en alcohol geen versterkende effecten. E-pil niet in combinatie met soortgelijke producten gebruiken.