anti geur slips

1. Last van winderigheid? Slips die geurtjes tegenhouden!

Indien u last heeft van winderigheid is dit niet zo abnormaal. Elke mens laat scheten (windjes), zelfs de mooiste vrouw of de knapste man komt er niet onderuit. Ook dieren laten windjes. Het is een heel natuurlijk verschijnsel en toch kan het heel genant zijn wanneer je in gezelschap bent, het geluid en de geur van een windje kan lachwekkend zijn maar toch vooral vervelend voor jezelf. Uw zelfvertrouwen en zelfbeeld krijgt een deuk.

Gelukkig is hier iets aan te doen, de geur van een windje kan je verdoezelen door het dragen van speciale slipjes voor vrouwen of Boxershorts voor mannen. Het is een middel om de winderigheid te verbergen.

Meer info of bestelmogelijkheid broekjes voor winderigheid

1.1. Shreddies Hipster voor mannen

De Hipster van de Shreddies-lijn is een goedzittende slip die nare geurtjes kan filteren. Het maakt gebruik van de Zorflex carbon filter en sluit heel goed op je lichaam. De geuren van de windjes worden opgevangen en geen mens in uw buurt die er nog iets van ruikt.

Het is een comfortabele slip die dankzij een ingebouwde carbonfilter in het achterstuk van de slip de nare geurtjes zal vasthouden, absorberen en neutraliseren.

Alle slips of boxershorts die de geuren van de windjes tegenhouden
bieden uw lichaam meer ondersteuning dan normaal ondergoed.

1.2.  Shreddies hoog getailleerde slip voor vrouwen

Deze geurwerende slips voor vrouwen zijn hoger aangesloten dan normaal ondergoed. De slipjes zitten boven de taille, rondom de heupen. Deze slip maakt gebruik van de Zorflex-technologie die de lucht van de stinkende scheetjes zal vasthouden in het achterstuk van de slip dat gemaakt is van koolstofvezel. Het voorkomt genante situaties wanneer je in gezelschap bent.

Shreddies is de winnaar van de ACA ‘Look Good Feel Good’ Award in 2009
en gebruikt een innovatieve technologie om geurtjes discreet te filteren.

1.3. Shreddies Support Boxer voor mannen

De boxershort voor mannen die onwelriekende geurtjes zal tegenhouden en neutraliseren. Je kan nu zonder schaamte en genante momenten in gezelschap windjes laten, je hoeft ze niet meer op te houden dankzij het ingebouwde hoogtechnologische achterstuk. De boxershort is comfortabel om te dragen en geeft je een prominent achterwerk want het lift uw billen.

Het ondergoed van de Shreddies-lijn is in de UK
al veel te horen en te zien geweest op radio- en televisieshows.

1.4. Shreddies slip voor vrouwen

Luidruchtige en stinkende scheetjes laten is in gezelschap een genant moment voor mannen, maar ook vrouwen hebben er last van en ze ervaren het meestal nog genanter dan mannen. Zeker bij vrouwen wordt dit door de maatschappij nog aanzien als een taboe.

De Shreddies slip voor vrouwen zitten heerlijk
en zijn populair bij het jonge publiek.

1.5. Hoe werken deze anti-geur slips?

De Shreddies slips gebruikt een technologie die men Zorflex noemt. Het materiaal bestaat uit een koolstofvezel inzetstuk. Deze speciale vezel zal de onaangename geuren absorberen waardoor deze zich niet kunnen verspreiden. Dezelfde technologie word ook in oorlogstijden gebruikt in speciale pakken tijdens het voeren van een chemische oorlog.

Alle slips zijn zeer comfortabel te dragen en absorberen stinkende luchtjes
zodat niemand er iets van merkt.

1.6. De juiste maat!

Wanneer u een slip of boxershort bestelt die geurtjes tegenhouden dan is het van groot belang dat u de juiste maat bestelt. Als het ondergoed niet goed past en eventueel te groot is kunnen er lekjes ontstaan. Het achterstuk van koolstofvezel moet goed aansluiten tegen uw billen voor een optimaal resultaat.

1.7. Hoe moeten ze gewassen worden?

De anti-geurslipjes hou je in de allerbeste conditie als je ze wast op 40°C in soda en geen wasverzachter gebruikt. Je droogt ze het best op een temperatuur die n iet al te hoog is in de droogkast of je legt ze te drogen op de verwarming.

1.8. Waar zijn deze speciale slips van gemaakt?

Deze slips zijn zeer geschikt om de geuren die veroorzaakt zijn door het laten van windjes tegen te houden en het achterstuk is dan ook gemaakt van geurwerend materiaal. De slip zelf is gemaakt van 46% katoen, 46% modal en 8% elastaan. Het achterstuk dat de geuren zal tegenhouden is gemaakt van 100% koolstofvezel. 

1.9. Stoppen ze het geluid van de windjes?

De slips kunnen helaas geen geluid dempen maar dat kan je beperken tot het minimum door uw anus wat aan te spannen en wat te bewegen. De geutjes worden wel op een zeer discrete manier tegengehouden en verwijderd.