1. De ziekte van Peyronie

Man met omhoogstaande kromme penis

De ziekte van Peyronie (kromme penis) is een afwijking aan de vorm van de penis waardoor die in stijve toestand in een hoek afbuigt. Het vezelrijke gedeelte van de penis wordt dikker tijdens een erectie en vormt een kromming. De gebogen penis kan in erge gevallen de geslachtsgemeenschap pijnlijk en moeilijk maken. De ziekte treft ongeveer 1 op de 100 mannen.

1.1. Wat is de oorzaak?

Meestal is er geen oorzaak voor te vinden, maar een (vroeger) letsel aan de penis kan een risicofactor zijn. De ziekte wordt ook in verband gebracht met de contractuur van Dupuytren, dit is een aandoening waarbij het vezelrijke weefsel in de handpalm dikker en korter wordt. De vingers buigen daardoor naar binnen. De ziekte van Peyronie kan ook een erfelijke factor hebben.

1.2. Wat zijn de symptomen?

Bij de ziekte van Peyronie staat de kromming van de penis naar één kant gericht en kan soms aanleiding geven tot pijn. Er is een verdikt gedeelte in de penis merkbaar dat bij een slappe penis aanvoelt als een knobbel. Indien het dikkere gedeelte zich uitbreid naar het erectieweefsel kan dit tot impotentie leiden.

1.3. Wat is de behandeling?

De scheve penis herstelt zich soms zonder dat er een behandeling nodig is. In gevallen die niet zo erg zijn en men kan vrijen zonder pijn is een behandeling niet nodig. Indien het toch erg gesteld is dan kan men corticosteroïde injecteren in het dikkere gedeelte van de penis. Soms is een operatie noodzakelijk om de kromme penis recht te maken.

1.4. Kan men een kromme penis behandelen met Neprinol ?

Ja, dat is mogelijk. De Neprinol pillen zijn al jaren een topper als behandeling tegen de ziekte van Peyronie. Het zal ook uw seksuele prestaties bevorderen.

1.5. Hoe Neprinol Bestellen?

Je kan uw kromme penis behandelen door Neprinol te bestellen via deze link