1. WrinkledMD EYE Hyaluronic Acid Deep Infusion System

Een lange naam maar wel een systeem dat zeer diep in de huid doordringt en ontwikkeld is door toonaangevende dermatologen en wetenschappers. Ideaal geschikt om de kraaienpoten rond de ogen te verminderen zonder Botox. Je zal het snel ervaren, de huid wordt effectief gladder en steviger op een kwetsbaar deel van het lichaam, rond de ogen. Het middel bevat geconcentreerde peptiden en anti-aging eigenschappen die gegarandeerd de kraaienpootjes zullen verminderen. Het zal uw rimpels minder zichtbaar maken of zelfs volledig verwijderen waardoor u er een stuk jonger zal uitzien.

Meer info of bestellen "kraaienpootjes verwijderen"

 • Tot 73% minder rimpels op de behandelde huid!
 • In minder dan 2 weken heb je een duidelijk zichtbaar resultaat.
 • Het verzorgt en verstevigd en maakt de huid rond de ogen glad.
 • Het rimpelmiddel is 15 keer beter dan het beste anti-rimpelserum.
 • Werkt onder het huidoppervlak.
 • Gepatenteerd ion diffusie technologie
 • Handvrij te dragen, dus comfortabel.
 • 2 Jaar garantie op de Activatie Pod.

 Het Deep Infusion System is niet zomaar een middel, het is een gepatenteerde ion infusie technologie die de peptiden en de huideigen hydraterende Hyaluronzuren zeer diep in de huid laten doordringen. Deze unieke aanpak is revolutionair en zal de rimpels duidelijk verminderen. Het is zelfs beter dan het beste anti-rimpelserum en heeft 15 keer een betere werking, de kraaienpootjes bestrijden doe je zonder Botox te gebruiken maar het geeft wel een vergelijkbaar resultaat als Botox. Maar dan wel zonder de onaangenaame behandeling en zonder pijn.

1.1. Hoe werkt het?

Het middel maakt gebruik van nano-moleculen die diep in de huid doordringen waardoor zelfs diepergelegen en grotere kraaienpootjes zullen verminderen. De ion infusie HA's zijn 100 keer kleiner dan de anti-rimpelcrèmes en serums waardoor ze dus veel dieper in de huid kunnen doordringen. Het betekent ook dat je niet elke dag de infusie moet gebruiken zoals de gebruikelijke crèmes, je hoeft het Eye HA Deep Infusion System maar 1 keer per week te gebruiken om uw huid stevig te houden.

1.2. Wat is HA (Hyaluronzuur)?

Het zuur zit al van nature in onze huid en in veel cellen, het zijn moleculen die lijken op gel en ze houden het water vast. Ze zijn ideaal geschikt om het vocht vast te houden in de huid en kunnen op die manier de rimpels heel goed verminderen.

Helaas, na ons 40ste levensjaar neemt de hoeveelheid HA in ons lichaam tot wel 80% af. Het deep Infusion System geeft terug HA af aan de huid waardoor deze er terug jonger zal uitzien en rimpels die door de ouderdom zijn ontstaan zullen weer verdwijnen. De huid terug herstellen is mogelijk dankzij de ion technologie.

1.3. Geschikt voor de huid rond de ogen

De huid rond de ogen is één van de dunste en ook kwetsbaarste deel van de huid. Op dat deel van de huid kan men gemakkelijker uw leeftijd raden omdat het met ouder worden de bekende kraaienpootjes krijgt. Met anti-rimpelcrèmes uw huid steviger en jonger maken is een moeilijke opdracht, maar het Eye HA Deep Infusion System zorgt voor een zachte infusie van Hyaluronzuur die klein zijn en diep door de huid kunnen dringen. De peptiden in de huid zullen worden gestimuleerd en uw huid verstevigen, uw huid wordt gehydrateerd en rimpels zullen veel minder zichtbaar zijn.

Een groot voordeel is dat je het maar 1 keer per week moet gebruiken, je hoeft er dus niet dagelijks tijd aan te besteden zoals bij crèmes. 

1.4. Hoe gebruiken?

 • De huid eerst reinigen.
 • Verwijder de kleine ronde zegeltjes van de connectoren en bewaar deze, na gebruik plaats je deze terug.
 • Open de verpakking met de eye patch en leg het op een plat en hard oppervlak.
 • Je kan nu gemakkelijk de connectoren op de dopjes van elke patch drukken.
 • Trek de patch van de onderkant af en plaats het goed op de huid.
 • Leg de koordjes achter de oren zodat ze niet in de weg zitten.

BELANGRIJK: bedek de oogleden niet met de patches, plaats deze steeds een centimeter van het oog af.

Inhoud: Activatie Pod, 5 HA infusion Eye Patch Sets, Youth Serum HA (30 ml).

1.5. Snel resultaat!

Na een behandeling van 30 minuten zal je al resultaat zien, de kraaienpootjes zullen al verminderd zijn.

Na gebruik van 2 weken (1 keer per week) is tijdens klinisch onderzoek uitgewezen dat de rimpels heel veel verminderd waren. Bij regelmatig gebruik zullen ze na een maand nog verminderd zijn. Deze aanpak is werkelijk revolutionair om de rimpels te bestrijden op een kwetsbaar deel van de  huid.

1.6. Veilig in gebruik

Tijdens de testen bij personen met een gevoelige huid zijn er geen bijwerkingen ontdekt. Gebruik het systeem zoals aangegeven en niet te dicht bij de ogen omdat de huid daar heel gevoelig is.

Als je zwanger bent, een pacemaker hebt, aan epilepsie lijdt of metalen tandprotheses of implantanten hebt: raadpleeg de huisarts.

Niet gebruiken op een kapotte of ontstoken huid.