harfusionLaboratorische onderzoeken hebben aangetoond dat de ingrediënten die zijn gebruikt in dit goed haargroeimiddel al na enkele weken overmatig haaruitval tot stilstand brengen en na enkele maanden zorgen voor de groei van nieuwe haren.

Natuurlijk haargroeimiddel Hair Fusion, snelle haargroeipillen
Meer info & bestelmogelijkheden

1. Hoe ontstaat haaruitval?

Een kale kruin, dunner wordend en een terugkerende haargrens, het zijn de typische klachten van haarverlies bij mannen. Deze klachten worden voornamelijk veroorzaakt door het hormoon Dihydrotestosteron (DHT). Door haarexperts wordt dit fenomeen dan ook mannelijke kaalheid genoemd. Men heeft uiteindelijk ontdekt hoe haaruitval ontstaat: door verharding van collageen. Iemand zonder haaruitval heeft soepel collageen maar iemand met beginnende kaalheid heeft verhard collageen. Door verhard collageen wordt de haarwortel belemmerd. Het vitale uitwisselingsproces wordt verbroken waardoor het haar verstikt.

2. Dermatoligisch onderzoek

Dermatologen in Nederland hebben 10 jaar lang onderzoek gedaan naar de invloed van verhard collageen. Zij kwamen tot de conclusie dat een hoge productie van testosteron, een slechte doorbloeding, stress en slechte voeding verhard collageen veroorzaakt.

3. Verhard collageen

Verhard collageen heeft als gevolg dat uw haar in een verkorte groeifase terecht komt. Het gevolg hiervan is een snelle veroudering van het haarzakje. Na een paar jaar heeft dit kaalheid tot gevolg. Het is deze ontdekking die een revolutie teweeg heeft gebracht op het gebied van haaruitval en kaalheid.

4. Kan dit proces stopgezet worden?

Ja, haargroeimiddel Hair Fusion is het middel dat dit proces kan stopzetten. Neutraliseer DHT en uw haargroei komt zelfs weer terug. De ingrediënten van Hair Fusion stoppen het omzetten van testorteron in DHT, door het verlagen van de DHT stopt de haaruitval. Als het DHTV-niveau uiteindelijk laag genoeg is geworden zal de natuurlijke haargroei zich herstellen. Nieuwe haren zullen eerst als lichte dons uit de bestaande haarzakjes komen en na verloop van tijd ontwikkelen deze haren zich normaal en worden weer dik en lang.

5. Gebruik en verwachtingen

Neem dagelijks 2 tabletten in met voldoende water. Binnen enkele weken nadat u met Hair Fusion bent begonnen zult u merken dat de bestaande haren sterker, dikker en voller worden. Binnen twee tot vijf maanden zal overmatig haarverlies stoppen, enkel dit gegeven zal al voor veel mannen een succes zijn. Eerst zullen nieuwe haren als lichte dons uit de bestaande haarzakjes te voorschijn komen en na verloop van tijd ontwikkelen deze haren zich normaal en worden weer dik en lang. De haarzakjes zullen zich herstellen als het DHT-niveau weer tot een acceptabel niveau is gezakt.

6. Levering

Hair Fusion haargroeimiddel wordt geleverd in een handige pot met 60 tabletten.

7. Ingrediënten per 2 tabletten

  • panthothenic acid (vitamin B5) 200mg
  • calcium (as calcium carbonate) 68mg
  • vitamin C 30mg
  • zinc 15mg
  • fulvic Acid 4mg
  • biotin 1.4mg
  • folic Acid 0.8mg
  • copper 0.6mg
  • iodine (as Kelp) 150mcg