1. Fibromen verwijderen

fibromen verwijderenWratjes (steekwratjes, marisken: huidplooien of huidflapjes rond de anus of ander lichaamsdeel) zijn moeilijk te behandelen en kunnen irritatie veroorzaken. Het natuurlijke homeopathische middel Natural Skin Tags is gemaakt van plantenextracten die een heel belangrijke eigenschap hebben, namelijk het verwijderen van wratjes (fibromen). 

Na het aanbrengen van het middel Natural Skin Tags zullen de wratjes uitdrogen en loskomen van de huid. Er wordt geen schade aan de huid aangericht.

Info en bestelmogelijkheden

Je dient het product 3 tot 4 keer aan te brengen op de aangetaste huid, dit kan je doen met het ingebouwd borsteltje waarmee je simpel de vloeistof kan toedienen. Er waren reeds duizenden tevreden klanten die met dit product de fibromen hebben kunnen verwijderen.

1.1. Behandeling

Er was jaren van wetenschappelijk onderzoek nodig om een effectieve homeopathische oplossing te vinden tegen het bestrijden van fibromen. De geselecteerde plantenextracten in deze formule hebben aangetoond dat deze fibromen verwijderen. Het verwijderen van fibromen kan zonder pijn en zonder littekens. De fibromen worden dankzij het product uitgedroogd en verdwijnen.

1.2. Hoe een fibroom indentificeren?

Je moet natuurlijk met zekerheid kunnen bepalen of je een fibroom hebt of niet, deze worden namelijk dikwijls verkeerd geïdentificeerd, vaak zijn het gewoon moedervlekken of andere huidaandoeningen.

Fibromen zijn klein en zacht en het zijn vleeskleurige uitstulpsels die aan de huid hangen. Ze kunnen slechts een paar millimeter groot zijn maar kunnen ook tot 5 centimeter groot zijn. Ze kunnen bijna op het gehele lichaam voorkomen zoals hals, oksels, oogleden, borst, billen, rug, omgeving anus, ... Mensen met diabetes of overgewicht hebben een grotere kans om fibromen te ontwikkelen. Een belangrijke oorzaak is wrijving tussen de kleding en de huid. Indien deze uitstulpingen niet behandeld worden dan kunnen ze rood of zwart kleuren.

1.3. Veilig product

Het Naturasil-product is vrij van steroïden en ingrediënten die pijn kunnen doen. De behandeling met Naturasil Skin Tags is veilig en een effectieve oplossing tegen fibromen. Controleer wel of je niet allergisch bent voor één van de aanwezige ingrediënten.

Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Raadpleeg dan uw dokter.

1.4. Hoe gebruiken?

Het gebruik is heel gemakkelijk. Je brengt het aan door middel van het ingebouwde borsteltje, dit 3 tot 4 keer per dag. Je kan het direct op de fibroom aanbrengen over het gehele lichaam. Heeft u een fibroom op de oksel dan gebruikt u best wel een kleine pleister omdat zweet de doeltreffendheid van de olie kan aantasten. Doe wat van het product op de binnenkant van de pleister en plak deze onder uw oksel op de aangetaste huid.

1.5. Wanneer resultaat?

De snelheid wanneer je resultaat zal merken is afhankelijk van de grootte van de fibroom en van persoon tot persoon. Wanneer je het product 3 tot 4 keer per dag aanbrengt zal je een resultaat merken binnen de 3 tot 6 weken gebruik. Het fibroom zal verkleinen en vervellen, eenmaal verdwenen is dit definitief en zal het niet meer terug aangroeien.