Erectie verbeteren met Erect recoverErectie herstellenWilt u vaker een hardere erectie die langdurig hard blijft? Wilt u uw ejaculatie uitstellen om uw partner langdurig te kunnen bevredigen? Erect Recover helpt u bij het aanmaken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zal je meer zin in sex krijgen en zal je vaker tot een orgasme komen.

Erectieprobleem verhelpen met Erect Recover
 
Meer info & bestelmogelijkheden

1. Werking

Uw erectieprobleem zal je kunnen oplossen op een natuurlijke wijze. Erect Recover zit boordevol uiterst zorgvuldig samengestelde kruiden, uw penis zal weer even krachtig aanvoelen als in uw puberjaren. Erect Recover werkt net iets anders zoals de meeste bekende merken, dit is een zéér krachtige herstellende kuur die als doel heeft de bron van het probleem aan te pakken en niet gewoon het probleem uit te stellen.

2. Gebruik door mannen

Neem 2 maal daags 1 tablet in met voldoende water.Gedurende de kuur zal je merken dat uw lustgevoel terug komt en dat u weer gemakkelijk en snel een harde penis kan krijgen. Gebruik door vrouwen Erect Recover is ontwikkeld voor mannen maar heeft als prettige bijwerking dat het lustgevoel versterkt en/of hersteld wordt, Erect Recover is dan ook zeer geschikt om het lustgevoel van zowel de man als de vrouw te verhogen. Eenmaal de kuur voltooid zal u zich weer een jonge viriele god of godin voelen. Ingrediënten per 2 tabletten - yohimbe extract (Coryanthe yohimbe) 1067 mg. - ginseng 317 mg. - damiana (Turnera aphrodisiaca) 150 mg. - muira puama (Ptychopetalum) 150 mg. - zaagpalm (Seronoa repens) 150 mg./p>

3. Gebruik door vrouwen

Erect Recover is ontwikkeld voor mannen maar heeft als prettige bijwerking dat het lustgevoel versterkt en/of hersteld wordt, Erect Recover is dan ook zeer geschikt om het lustgevoel van zowel de man als de vrouw te verhogen. Eenmaal de kuur voltooid zal u zich weer een jonge viriele god of godin voelen. Ingrediënten per 2 tabletten - yohimbe extract (Coryanthe yohimbe) 1067 mg. - ginseng 317 mg. - damiana (Turnera aphrodisiaca) 150 mg. - muira puama (Ptychopetalum) 150 mg. - zaagpalm (Seronoa repens) 150 mg.

4. Ingrediënten per 2 tabletten

  • yohimbe extract (Coryanthe yohimbe) 1067 mg
  • ginseng 317 mg
  • damiana (Turnera aphrodisiaca) 150 mg
  • muira puama (Ptychopetalum) 150 mg
  • zaagpalm (Seronoa repens) 150 mg

5. De kruiden die je erectie verbeteren

5.1.1. Yohimbinebast

Wordt gegeten, gesnoven, gerookt, op het lichaam gesmeerd en tot thee verwerkt; allemaal om de krachtige lustopwekkende eigenschappen.

5.1.2. Yohimbine extract

Dit ingrediënt werkt doordat het bepaalde bloedvaten in de penis doet uitzetten. Het maakt ook noradrenaline los, een neurotransmitter die helpt om de erectie tot stand te brengen.

5.1.3. Ginseng

Is één van de legendarische afrodisiaca, zijn reputatie heeft tijd en wetenschap doorstaan.Ginseng bevat stoffen die in de loop van de tijd zowel het libido, de sexuele reactie en het weerstandsvermogen vergroten.

5.1.4. Damiana

Bevat een belangrijke olie die de geslachtsdelen stimuleert en alkaloiden die de gevoeligheid van de geslachtsdelen vergroten. Muira puama. Wordt gebruikt om zijn krachtig afrodisiacum en stimulerend effect.

5.1.5. Zaagpalm

Dit potentieverhogende kruid word ook wel gebruikt bij de behandeling van aandoeningen aan de prostaat.