XYZ Smart Collagen

Voor en na gebruik anti-rimpelcreme XYZ Smart Collagen

Zie Er Meer Dan 7 jaar

Jonger Uit

XYZ Slim Collagen

Verhoog De Productie

Van Collageen

Verminder Lijntjes En Rimpels

Info of bestellen XYZ Smart Collagen

Populair !

super vetverbrander active t5

Beste vetverbrander 

Info of bestellen T5 Super Vetverbrander

Super Bruin Tan Faster bruinpillen

Super Bruinpillen

Info of bestellen Super Bruin Tan Faster bruinpillen

1. 
Collageen tegen huidveroudering

Ieder mens wil zo oud mogelijk worden terwijl hij er zo jong mogelijk wilt blijven uitzien. Men bied alle mogelijke producten aan om jeugdig te blijven en het verouderen van de huid tegen te gaan. De stof collageen heeft een belangrijke rol in de strijd tegen de rimpels. Maar wat is het? Wat doet het?

2. Wat is Collageen?

Collageen is een lijmvormend eiwit in het lichaam. Het is zeer overvloedig aanwezig, er zijn in het totaal meer dan 28 verschillende typen collageen. Het is een belangrijke bouwsteen voor uw huid, botten, spieren, pezen en ligamenten. De lederhuid bestaat voor 30% uit collageen, dat is de middelste laag van uw huid. Collageen zit ook in de bloedvaten, hoornvliezen en tanden. De laatste jaren is collageen heel populair geworden en wordt het verwerkt in tal van verzorgingsproducten.

Bij het ouder worden produceert uw lichaam minder collageen. De productievermindering is zichtbaar merkbaar aan uw huid. Ze wordt minder stevig en soepel waardoor rimpels ontstaan. U zal het ook aan de gewrichten voelen. Deze worden minder soepel.

3. Wat doet collageen?

Het is de lijm van uw lichaam en zorgt voor elasticiteit. Het geeft stuctuur aan uw huid, botten, pezen, kraakbeen en tanden. 

3.1. Belangrijke stof in de huid

Collageen zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van uw huid. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen aangemaakt om uw huid jong, soepel en stevig te houden. Het geeft je dus een jonge uitstraling. Wanneer je ouder bent dan 25 jaar dan neemt de productie van collageen af. De huid wordt dan ouder en er ontstaan rimpels.

De rimpels ontstaan in de lederhuid, deze bevat collageen en elasticine. Deze eiwitten zorgen er voor dat je een stevige huid hebt die ook soepel blijft. De lederhuid kan zichzelf niet vernieuwen. Bij beschadiging, door bij voorbeeld zonlicht, dan blijft de schade merkbaar onder de vorm van littekens of rimpels.

4. Hoe kan je de productie van collageen in uw lichaam verhogen?

4.1. Verzorgingsproducten

In de handel zijn tal van middelen te verkrijgen die de productie van collageen willen stimuleren. Crèmes, voedingssuplementen, shampoos, bodylotions, poeders... Rundercollageen en viscollageen worden daarvoor het meest in deze producten verwerkt. Door het gebruik van collageen in cosmetica krijgt de huid een beschermende laag.

Tip: anti-rimpelcrème XYZ Smart Collagen stimuleert de productie van collageen.

4.2. Natuurlijke voedselbronnen

Collageen is te vinden in de bindweefsles van dierlijk voedsel zoals kippen- en varkenshuid. Een zeer goede bron is een bouillon van botten op basis van kippenbotten en andere dieren. Maar niet iedereen is het er over eens dat het eten van collageenrijk voedsel effectief het niveau van collageen in uw lichaam verhoogt. Wanneer je eiwitten eet wordt het in uw lichaam afgebroken tot aminozuren. En vervolgens wordt dit door het lichaam terug in elkaar gezet. Je krijgt dus niet onmiddelijk een verhoging van het collageen in uw lichaam.

4.3. Voedingsstoffen

CitrusvruchtenDoor een combinatie van twee aminozuren (glycine en proline) maakt uw lichaam procollageen aan. Procollageen is het begin van collageen. Tijdens dit proces wordt Vitamine C verbruikt. U kan deze voedingsstoffen toevoegen aan uw lichaam en het helpen door het eten van:

  • Voor aanvulling van Vitamine C: citrusvruchten, kiwi's, paprika's, aardbeien, ... 
  • Voor aanvulling van proline: tarwekiemen, zuivelproducten, kool, asperges, paddestoelen,...
  • Voor aanvulling van glycine: varkenshuid, kippenvel, gelatine, bonen, vis, kaas,...

Voldoende water drinken, niet roken en alcohol vermijden zullen je al een heel stuk verder helpen bij de strijd tegen de afbraak van collageen. Zorg er voor dat je genoeg nachtrust hebt. Smeer je huid dagelijks in met zonnebrandcrème (gezicht, hals, handen). Doe dit ook in de winter. Elke dag de huid van uw gezicht masseren in een ronddraaiende beweging zal helpen om langer de elasticiteit te behouden.