Afslanken met bodyfirmBody Firm is een afslankproduct dat bestaat uit vermageringspillen die echt werken. Direct na inname absorbeert uw lichaam de ingrediënten en voelt u de werking van de actieve bestanddelen. Uw vetverbranding schakelt over op het hoogste niveau en hierdoor voelt u zich direct fitter, gezonder en bent u klaar om aan het actieve leven te beginnen dat u altijd al wilde. Dankzij deze goede vermageringspillen.

Bestellen Body Firm
 Meer info & bestelmogelijkheden

1. Maximaal resultaat

Body Firm afslankpil heeft het helemaal. U heeft uw doel gesteld als het om afvallen gaat maar niet iedereen heeft het doorzettingsvermogen om dat doel te bereiken. Met de Body Firm vermageringspil kan u ervan op aan dat je dit keer uw doelstelling wel zal halen!

2. De eetlust wordt onderdrukt

Body Firm stimuleert de stofwisseling en verhoogt de vetverbranding. Door de spijsvertering te stimuleren is het mogelijk om af te vermageren zonder drastisch te lijnen. Dit is een uitgebalanceerd afslankingsmiddel voor mensen van 30 jaar en ouder. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bevorderen uw stofwisseling, zijn goed voor uw spijsvertering, hebben een reinigende invloed en ondersteunen zo het gewicht verliezen. Nooit eerder was verslanken zo gemakkelijk door de combinatie van voedingstoffen met een natuurlijke oorsprong die volgens recente wetenschappelijke inzichten ontwikkeld zijn. Belangrijke ingrediënten in deze formule zijn cafeïne, kolanoot extract, groene thee, japanse thee, guggul extract, witte wilgenbast, yerba mate en dextrose die helpen bij het afslanken en ondersteunen ook het afvoeren van vet op buik, billen en benen.Uw eetlust verlagen zonder dat u zich slap en lusteloos voelt is het succes van dit afslankproduct.

3. Gebruik

Neem 1 capsule met voldoende water na de maaltijd. Neem niet meer dan 3 capsules per 24 uur.

4. Wanneer niet gebruiken

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of borstvoeding

5. Ingrediënten

200 mg Cafeïne, Kolanoot extract (Cola nitida), Yerba Mate (Ilex parguariensis), Japanse thee (Cassia Mimosoides), Witte Wilgenbast (Salix alba), 25 mgTri-GuggLyptoid3 ComplexTM (Groene Thee (Camelia spp.), Guggul extract (Commiphora mukul), Gymnema extract (Gymnema sylvestre), Dextrose, Gelatine, Stearinezuur, Magnesium Stearaat, Titaniumdioxide.

6. Inhoud

60 Capsules = 39 gram.

7. Bewaring

Droog en bij kamertemperatuur bewaren