1. Middel tegen slechte adem

Een stinkende adem kan heel vervelend zijn. Vooral voor de mensen rondom jou, diegene waartegen je praat. Je kan toch niet altijd je hand voor je mond houden of naar de andere richting kijken als je praat. Maar wat te doen tegen een slechte adem?

De Native Remedies Halitonic tabletten zijn een behandeling tegen een slechte adem. Het is een natuurlijk middel die uw adem en uw mond zullen verfrissen. Je kan het probleem van een onwelriekende adem zeer discreet oplossen door, 2 tot 4 keer per dag, 2 tabletten op je tong te laten oplossen. Een bezoek aan de huisarts is zelfs niet nodig.

  • Behandeling van een slechte adem.
  • Heeft ontgiftende eigenschappen.
  • Homeopatische tabletten.
  • Kan binnen 3 weken het probleem stoppen.
  • Kleine witte tabletjes. 
  • Ondersteunt een gezonde mond, keel en spijsverteringskanaal.

Native Remedies Halitonic werkt niet zoals een kauwgom. Een kauwgom zal een slechte adem onmiddelijk maskeren maar het is een heel tijdelijk effect. Het middel tegen een slechte adem zal niet onmiddelijk werken maar het kan wel uw slechte adem helemaal stoppen. De natuurlijk reinigende functie van uw mond zal verbeteren en uw adem zal niet meer stinken.

knop

1.1. Wat betekent Halitose?

Halitose is de officiële benaming voor een stinkende adem.

1.2. Oorzaken slechte adem

De oorzaak van een slechte adem wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door bacteriën. Die bacteriën bevinden zich op de rug van de tong en onder het tandvlees. Een slechte adem kan een grote invloed hebben op het sociaal leven en liefdesleven van mensen die last hebben van deze aandoening. Voor dit ongemak zoeken mensen dikwijls een oplossing. Die wordt u aangeboden door Native Remedies Halitonic.

1.3. Wat is Native Remedies Halitonic?

Het zijn kleine tabletten gebaseerd op een volledig natuurlijke formule. Het kan uw slechte adem stoppen. U zal een frissere mond hebben. Het product ondersteunt een gezond tandvlees en een gezonde keel. De volledige hygiëne van de mond zal verbeteren. Ook uw spijsverteringssysteem zal er gezonder bij zijn.

Laten we wel duidelijk zijn. Dit product vervangt niet het poetsen van uw tanden. Een slechte adem voorkomen doe je ook nog steeds met een goede mondhygiëne. Een slechte adem verhelpen is in combinatie met poetsen

1.4. De slechte adem verhelpen. Hoe kan dit?

De Native Remedies Halitonic heeft 4 actieve ingrediënten die de slechte adem zullen stoppen: Kalium phosphoricum, Silcea, Carduus mar en Natrium sulfuricum. Deze ingrediënten zijn aanwezig in elke tablet. In evenredige hoeveelheden. De actieve ingrediënten zullen uw totale orale hygiëne verbeteren.

  • De frisheid van uw adem wordt ondersteunt.
  • Zorgt voor een goede balans van enzymen in de mond.
  • Zal gifstoffen verwijderen uit uw lichaam.
  • Zal voor een aangenamere geur zorgen.

Opgelet! Dit product bevat Silicea en is niet geschikt voor mensen die een prothese hebben zoals borstimplantaten, pacemakers of metalen platen. Gelieve de huisarts te raadplegen indien u zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je de tabletten gaat innemen.

Andere aanwezige ingrediënten: Nux vom 3x, Acacia gom, lactose, magnesium stearaat, maiszetmeel en sucrose.

1.5. Gebruik

Je kan 4 keer per dag gebruik maken van de tabletjes. Per keer laat je 2 tabletjes op uw tong oplossen. Je kan dit op elk moment van de dag doen. Ook voor het slapen gaan. Neem nooit meer dan 2 tabletten per keer en niet meer dan 4 keer per dag.

In 1 pot zitten 180 tabletten. Dit betekent dat je 45 dagen lang of meer dan 6 weken uw slechte adem kan tegengaan. Uw slechte adem zal stoppen zolang je gebruikt maakt van de tabletten.

1.6. Wanneer ruik je resultaat?

Het resultaat van dit natuurlijk product werd bij de meeste mensen opgemerkt vanaf 3 tot 5 weken. Bij regelmatig gebruik zal je een betere adem hebben.

1.7. Bijwerkingen

Bij het gebruik van de anti-slechte-adem-tabletten zal je normaal geen bijwerkingen ondervinden. Ben je een allergisch persoon, lees dan eerst de bijsluiter.